جلسه اعضای مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت با اعضای مرکز تحقیقات معارف اسلامی و علوم سلامت و گروه معارف اسلامی دانشگاه

این جلسه در روز یکشنبه ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ با حضور حجت السلام و المسلمین محبی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و اعضای مرکز تحقیقات معارف اسلامی و علوم سلامت و گروه معارف در محل مرکز تحقیقات و توسعه اجتماعی با حضور رئیس و معاون مرکز برگزار گردید.
در این جلسه اعضای حاضر به تبادل نظر در خصوص زمینه های مشترک تحقیقاتی بین دو مرکز و توانمند سازی معنوی جامعه به گفتگو و تبادل نظر پرداختند. در این جلسه در خصوص تفاوت مبانی سلامت معنوی و اخلاق در اسلام و غرب مباحثه گردید و بر نارسایی های مفهومی در حوزه سلامت معنوی تاکید شد.
در پایان اعضاء توافق نمودند که کار گروه سلامت معنوی تشکیل و اعضای آن بر حسب اعتقاد، علاقه از حوزه های مختلف دانشگاه و خارج از دانشگاه تشکیل و زمینه پژوهش های کاربردی در آینده را فراهم نمایند.