جلسه مشترک مرکز تحقیقات و دانشکده پرستاری و مامایی

جلسه مشترک مرکز تحقیقات و دانشکده پرستاری و مامایی درتاریخ 1400/08/22

درجلسه ای که در مورخه 1400/08/22 با موضوع بررسی زمینه های همکاری پژوهشی دانشکده پرستاری و مامایی و مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت در سالن جلسات دانشکده پرستاری و مامایی برگزار گردید، درابتدای این جلسه ریاست محترم دانشکده پرستاری و مامایی جناب آقای دکتر اکبر ویسی ضمن خیر مقدم و معرفی اعضای هیات علمی حاضر در جلسه، اهداف این جلسه را تشریح و سپس آقای دکتر علی الماسی ریاست محترم مرکز تحقیقات ضمن معرفی هیات همراه خود به تشریح زمینه های مشترک مرکز تحقیقات اجتماعی و دانشکده پرداختند. سپس پس از بحث و تبادل نظر توسط اعضاء حاضر، بندهای ذیل مصوب گردیدند.

1-مصوب گردید اعضا در خصوص مگا پروژه مشترک بین دانشکده پرستاری و مامایی و مرکز  در هفته های اتی به توافق برسند

2-در دو هفته آینده جلسه ایی در مرکز تحقیقات در خصوص موارد مطرح شده در جلسه 22/8/1400 برگزار گردد.

3-مصوب شد جلسه ایی با حضور جناب آقای دکتر خالدی و سمن های کیان خانواده سالم، افق سلامت و سمن انسان دشورای وظیفه، در مرکز تحقیقات با محوریت زمینه های مشترک پژوهشی در مناطق کمتر برخوردار برگزار گردد.